Kuvat suurenivat nyt jonkin verran, se tuskin haitannee =) Ja nyt itse osaan.

Donnan lähtiessä aamuyöllä töihin, kaupunki oli jo melkein hiljaa. Enää ei kuulunut juhlijoiden ääniä, kaikki olivat sammuneet lähimpään puskaan. Vain muutaman koiran haukunta kuului hänen kävellessään pihan poikki ulkona odottavaan rotiskoon.

Ei tullut ylennystä, sen sijaan Donna raahasi tämän rumiluksen mukanaan töistä tullessaan. Miekkosella oli pahat mielessä, jota Donna ei ollut huomaavinaankaan.

Hei hei hei, jos nyt kuitenkin keskittyisit niihin nuorempiinmiehiin?

Perjantai-illan koittaessa Donna lähti yhteen kaupungin baareista tutkailemaan tarjontaa. Hän istui baaritiskillä jälleen pettyneenä. Ottaessaan toisen drinkkinsä hän huokaili itsekseen miettien kehnoa raha- ja miestilannettaan. Kunnes hän keksi toiseen kohennusta...

Baarimikon työstä ansaitsi ihan hyvin, vaikkei asiakkaita liiemmin näkynytkään. (Anteeksi tuo ajatuskupla)

Donnan kävellessä ulos baarista hän näki kadunkulmassa jotai hyvin mielenkiintoista, jota meni katsomaan lähemmin. Tuo näky osoittautui komeaksi nuorukaiseksi, Erno Tuomolaksi. Ammatiltaan hän oli pankkirosvo, joka oli myös suhteellisen varakas. Donna tunsi vetoa häneen, joten pyysi hänet samantien treffeille.

He menivät läheiseen ravintolaan illalliselle.

Ernon kertoessa tarjoilijalle heidän tilaustaan Donna kuunteli haltioissaan miehen puhetta, hänessä oli jotain hyvin karismaattista.

Ruokia odotellessa siirryttiin maljojen nostoon, ja Donna flirttaili minkä kerkesi. Erno ei näyttänyt panevan pahakseen vaan intoutui itsekkin. Onneksi rouva Kurjenkaula ei ollut paikalla, sillä...

Illallinen johti muhinointiin miestenvessan edessä, jota kanssa simit näyttivät oudoksuvan. Tästä kummastuneena Donna pyysi miehen kotiinsa.

Ja kuinka tässä kävikään.

Donna heräsi "korvia huumaavaan" tööttäily konserttiin, jonka järjesti kimppakyytikuski. Hänen oli lähdettävä töihin. Ernokin nousi ylös ja lähti kotiinsa, hän ei viitsinyt jäädä odottelemaan Donnaa töistä. Donna sai ylennyksen definaarion puhdistajaksi.

Oskarin jatkuvien treffikutsujen myötä Donna ei enää hennonut kieltäytyä. Hän kuitenkin päätti pitäytyä vain lounastreffeissä ilman mitään sen kummempia kierouksia. Luvassa oli siis lounastreffit Kertun kasvikulmassa.

Tämä lounas johti kuitenkin aivan muuhun kuin Donna oli ajatellut. Oskari osoittautuikin epäiltyä hurmaavammaksi persoonaksi. Donna kyllä tiedosti miehen töppäilyt, jotka päätyivät alituiseen juorulehtien palstoille, hän toivoi ettei juorulehtien kuvaajat väyjyisi lähimmän puun takana. Donna ei kuitenkaan välittänyt enää siitäkään, jokin hänet oli lumonnut täysin.

Jotenkin he kuitenkin päätyivät pervoilemaan ravintolan kuva-automaattiin. Ympärille kerääntyi jopa häiritsevän paljon ihmisiä, osa hurraamaan, osa kauhistelemaan nykynuorison toimintaa.

Donna ilmeisesti yritti turhaan esittää sivistynyttä heidän hyvästellessään, sillä jotkut tuijottivat heitä edelleen hyvin paheksuvasti.

Donnan soittaessa itselleen taksia paikalle pyrähti luudalla jälleen yksi kaupungin noidista. Tämä näytti kyllä jotenkin ilkeämmältä kuin se edellinen.

Häntä ei kuitenkaan hirvittänyt, mitä yksi noita hänelle mahtaisi? Donna rupatteli hetken aikaa noidan kanssa, hän ei huomannut noidan loihtineen jalkojensa juureen kasaa torakoita. Donna rupesi kiljumaan nii kovaa kuin hänestä ääntä lähti. Onneksi taksi saapui juuri ennen kuin...

Kärttyisä rouva kurjenkaula ehti tulla mätkimään häntä teräs laukullaan.

Illan hämärtyessä entisestään Donna piipahti kotimatkalla vielä vaatekaupassa hieman lihoneen tilisaldon siivittämänä.

Hän ei myöskään voinut olla sovittamatta kaunista hääpukua. Donna haaveili jo unelma miehestään ja häistään. Lapsista hän ei oikein ollut vielä varma, hän ei omasta mielestään ollut kovin äidillinen ja siksi kauhisteli ajatusta.

Varsinainen naispuolinen Casanova tämä meidän Donnamme. Hei Donna sinähän yritit jo iskeä tätä miestä ja siitä ei tullut muuta kuin rukkaset! Sinulla on jo kaksi mies ehdokasta älä nyt tee tästä kolmiodraamaa! "Tappelu tappelu!" Huusi joku Donnan takana, hän kääntyi ympäri.

Vilkaistuaan mitä hänen takana tapahtui hän käänsi katseensa takaisin Hemmoon, joka jo huuteli vampyyrin ja papparaisen tappelulle. Donna ajatteli, että tuosta väkivallan ihanoijasta ei hänelle miestä tulisi.

Jos veikkasit vampyyrin voittavan, hävisit vedon =D

Kotiin, ja nukkumaan päästyään Donna joutui nousemaan miltei välittömästi tervehtimään herra wc-pyttyä. Donna ajatteli syöneensä jotain pilantunutta ja saaneensa ruokamyrkytyksen. Samalla hän mietiskeli, että valinta aviomiehestä oli tehtävä lähiaikoina.

Pian hän kuitenkin heräsi karuun todellisuuteen. Hän oli raskaana, Mutta kumpi oli isä Oskari vai Erno?

 

Tässäpä siis toinen osa. Kommenttia?