Heipä hei! Päätimpä nyt tehdä vähän tällaisen joutavanpäiväisen taloesittelyn Davidin (ja Elenan) talosta, testaten samalla photopuketin toimintaa. =D

Jos jokin ladattu pistää silmään, niin kysykää ihmeessä. Yritän parhaani mukaan tonkia tavaroiden alkuperät selville.

Varoitus! Toivottavasti kukaan ei ole allerginen vihreälle!

 

 

 Photobucket

Pieni, sininen talo kaupungin laitamilla. Ulkoapäin se näyttää varsin tylsältä ja laatikkomaiselta rakennukselta. Laatikkomaisuudella sain kuitenkin sisälle avaraa liikkumatilaa, joka helpottaa kuvaamista huomattavasti. Eivätkä simitkään jumita.

Yritin hieman välttää sullomasta joka nurkkaa täyteen tavaraa, siinä paikoittain onnistumatta. Se nimittäin on hieman juurtunut tapa, vaikka vähemmälläkin tavaran määrällä pärjäisi. =D

Tässä siis on talon julkisivu ja olematon puutarha.

Photobucket

Tässä vielä lähempää kuvaa Davidin suloisesta sinisestä skootterista. Ehkä hänen kuitenkin olisi jo korkea aika hommata auto, sillä tuon kyytiin tuskin mahtuu koko perhe, vaikka se pieni onkin.

Photobucket

Tällainen on näkymä ulko-ovelta hieman oikealle. Ihmeellisen tyhjiä nuo baaripöytien hyllyt o.O. Kuitenkin... Tämän baaripöydän ääressä David söi ruokansa ennen kuin Elena ja Derek muuttivat taloon, jonka jälkeen perhe on ruokaillut yhdessä kunnollisen ruokapöydän ääressä, Elenan vaatimuksesta.

Photobucket

Kääntäessämme katsetta vasemmalle, näemme kuinka joku tai jokin on täyttänyt työpöydät ylimääräisellä roinalla. Noh siinäpähän sitten siirtelevät tavaroita. Hah!

Photobucket

Jatketaan edelleen vasemmalle. Näemme ulko-oven jonka vieressä on ns. puhelinpöytä ja peili, josta voi tarkastaa ulkoisen olemuksensa enne ulos astumista.

Tässä myös nähdään se Elenan vaatima ruokapöytä. Kasvista voimme vetää kahdenlaiset johtopäätökset. Joko Vuoriset ovat ottaneet lähimmät risut ulkoa ja laittaneet ne purkkiin tai sitten he eivät saa pidettyä elossa edes yhtä kasvia. Nyt hirvittää kuinka Derekile käy...

Photobucket

Sitten voidaankin jatkaa olohuoneeseen ja kuten huomaatte,vihreä on edelleen vahvasti esillä.

Photobucket

Ensimmäisenä katseet kiinnittyvät mustaan pianoon. Vaikka musiikista ei tullutkaan Davidille ammattia, se on edelleen hänelle rakas harrastus ja näin ollen piano oli pakko sijoittaa jonnekin.

Elena ei ole mikrofoniin koskenutkaan sitten teinivuosiensa, hänen elämänsä pyörii nykyään vain kodin ja Derekin ympärillä. Jos nainen haluaa ilmaista luovuottaan jollain tavalla, tarttuu hän siveltimeen ja maalaa ajatuksensa kankaalle.

Photobucket

Photobucket

Kulman takaa löytyy nahkasohva jonka oikealla puolella on kirjahylly, josta löytyy niin Derekin piirretyt, kuin myös Davidin elokuvat, jotka ovat visusti lukittuna ovien takana.

Photobucket

Photobucket

Näettekö nuo portaat? Hyvä, sillä kohta menemme yläkertaan. Ensin käymme katsomassa kylpyhuonetta, jonne pääsee portaiden edessä olevasta ovesta.

Photobucket

Kylppäri on minimaalinen ja täynnä tavaraa. Pyykkiteline viedään yleensä ulos, mutta nyt se on jostain syystä tuossa. Kukahan mahtoi olla viimeksi pyykkivuorossa...

Photobucket

Tässä vielä kuvaa kylpyammeesta, joka on mielestäni aivan ihana! Samoin tuo matto, tai oikeastaan se taitaa olla pyyhe.

Sitten voimmekin mennä ylös.

Photobucket

Jälleen voimme sokaistua vihreästä. Edessänne on siis Davidin ja Elenan osa makuuhuoneesta.

Photobucket

Kääntäessämme katseet huoneen toiseen päätyyn, näemme Elenan valloittaman osan huoneesta.

Photobucket

Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, Derekin oma nurkkaus. Pojalle ei talon pienen koon vuoksi riittänyt omaa huonetta, mutta meneehän se näinkin.

Photobucket

Loppuun vielä pohjapiirrokset, jotta pysytte kärryillä. Tässä alakerta.

Photobucket

Ja yläkerta.