Maanantai 17.4.2017

 

Heipä hei kaiken karvaiset kaverit!

Onko kaikilla ollut (suklaa)munarikas pääsiäinen? =D Minä ainakin olen mättänyt herkkuja kaksin käsin!

Pyhien ajaksi tulikin suunniteltua enemmän menoja, ja siitä syystä en saanutkaan osan 6 uusintaa valmiiksi. Kuvat sain otettua, mutta niiden muokkaus on vielä pahasti kesken. Yritän saada kuvat Vuodatukseen ja tekstin valmiiksi kuluvan viikon aikana.

 

 

Ihanaa alkanutta viikkoa!

- Turveltaja

 


 

Sunnuntai 9.4.2017

 

Hyvää vesisateista päivää! Täällä ainekin tulee vettä saavista kaatamalla.

Sain valmiiksi osan 5 uusinnan. Lukemaan pääsee tästä tai sivupalkin kautta.

Arveleisin saavani seuraavan uusinnan aikaiseksi pääsiäisenä. Osan kuvista olen jo ottanut, mutta koulu pitäisi lavastaa ennen kuin pääsee ottamaan sielä kuvat.

 

Joko olette syöneet paljon pääsiäis herkkuja? Isuttaneet rairuohoja? Tai käyneet tänään virpomassa, tai onko teillä käynyt virpojia?

 

 

Hauskaa sunnuntaita!
- Turveltaja

 


 

Sunnuntai 26.3.2017

 

Heipä hei. Osan 4 uusinta on julkaistu. Lukemaan pääsee vaikkapa  tästä

Seuraavan osan uusinnan saan luultavasti valmiiksi seuraavan parin viikon sisään.

 

 

-Turveltaja

 


 

Sunnuntai 19.3.2017

 

Hellurei kaikille! Inspiraation iskettyä päädyin tänää lisäämään muutamaan osan 19 kohtaukseen tekstiä melko roimasti. (myös kirjoitusvirheitä yritin korjailla) Mikäli joku vielä eksyy tätäkin lukemaan niin jättäkäähän kommenttia =)

Kommenteista puheen ollen siirsin myös vanhat etusivulla julkaistut kommentti vastaukset niille kuuluville paikoilleen kommentti osioon.

Jos nyt ei katastrofeja tapahdu niin ajatuksena olisi elvyttää tämä blogi taas henkiin. Perhe on tallessa ja jatkoa suunnitteilla, ensin kuitenkin luultavasti tulee vanhojen osien uusinnoista nro. 4 ulos. Sitä varten on olemassa jo tarvittavat muutama kuva, enää puuttuu teksti. Uskoisin saavani sen ensi viikonlopun aikaan valmiiksi.

MIllä mallilla muuten nykyään on ylipäätään Sims tarinoiden kirjoittaminen? Löytyykö tarinan kertojia paljonkin? Olen itse ollut hieman ulkona koko touhusta viimeisen reilun puolivuotta.

Ihanaa kevättä kaikille! Toivottavasti nähdään taas pian.

 

-Turveltaja

 


 

Lauantai 14.11.15

 

Osa 3 uusittu lukemaan + linkkilistalta siivottu lc/tarinat joita ei enää löydy tai ovat keskeytyneet jokunen vuosi sitten. Mikäli olen poistanut jonkun toiminnassa olevan vahingossa niin ilmoittakaa niin lisään linkin uudestaan.

Linkityksiä saa muutenkin kysellä =)

 

-Turveltaja

 


 

Sunnuntai 1.11.15

 

Osa 2 uusittu KLIKS

 

-Turveltaja-

 


 

 

Lauantai 31.10.15

 

Osa 1 uusittu NAKS

 

halloween.jpg

Hauskaa halloweenia!

 

-Turveltaja-

 


 

Lauantai 25.7.15

 

b%200.jpg

Moi!

Eilen pelatessani pitkästä aikaa simssiä, muistui mieleeni tämä melkein pari vuotta sitten kesken jäänyt tarina. Muistelin, että olin ottanut osan kuvat ja ehkä jopa siirtänyt ne vuodatukseen. Muistin oikein. Kirjoittaminen oli vain takunnut silloin niin järkyttävästi. Halusin nyt kuitenkin julkaista tämän, kerta se oli valmiina olemassa.

Jättäkäähän kommenttia, mikäli vielä eksyitte lukemaan.

 

-Turveltaja-

 


 

Tiistai 24.12.13

 

Hyvää Joulua!

 

 


 

Sunnuntai 22.12

 

Taas vähän hiljaiseloa. Osa on kuvattu melkein kokonaan, enää olisi jäljellä kaikkein kettumaisin kohtaus ja kirjoittaminen. yritän saada sen vielä tämän vuodne puolella valmiiksi, mutta voipi olla ettei onnistu. 

Extroihin tulen lähiaikoina lisäämään luettevaa, kuhan vain ehdin. Nyt täytyy lähteä valmistelemaan joululeipomuksia.

 


 

Perjantai 6.12

 

Hyvää itsenäisyyspäivää!

 


 

Torstai 5.12.

 

Hyvää iltaa! Osa edistyy hitaasti, mutta varmasti, jatkan kuvausta huomenna. Täytyy leikkiä ensin vähän bodyshopilla, kunhan se vain suostuisi pelittämään.

Laitan kuitenkin tulevan osan otsikkokuvan jo näkyville.

b%200-normal.jpg

 


 

 

 

Vanhemmat päivitykset