Lauantai 23.12.17

 

Huomenta päivää ja hyvää aatonaattoa!

Joko siellä päin on jouluvalmistelut kiivaimmillaan, vai jo kenties kaikki valmiina? Minulla on tänään luvassa työntäyteinen päivä saada kaikki ruoat ja koristelut valmiiksi, mutta on se aina ennenkin onnistunut yhdessä päivässä, joten saa onnistua nytkin! =D

 

Pienenä tiedotteena tekeillä olevasta 8. osan uusinnasta: Aloitettu on! Muutama ensimmäinen kohtaus on kuvattu ja etenee kyllä ajastaan. Kun vain sitä aikaa liikenisi jostain...

 

Joulu%2017.jpg

Tämän myötä toivotan kaikille hyvää ja rauhallista joulua!

 

 

- Turveltaja

 


 

Sunnuntai 1.10.17

 

Eihän se nyt taaskaan mennyt suunnitelman mukaan, mutta vihdoin ja viimein osan 7 uudelleen versiointi on valmis. Lukemaan pääsee vaikkapa tästä tai rullaamalla jonkin matkaa alaspäin.

Hyviä lukuhetkiä!

 

 

- Turveltaja

 


 

Sunnuntai 3.9.17

 

Hellurei!

Kesä meni ohi ennen kuin ehti kunnolla edes alkaa. Tai ainakin siltä se tuntuu täällä päin.

Pientä tilannepäivitystä tähän väliin. Olen saanut kirjoittettua 7. osasta noin puolet ja haikailen, että saisin sen ensi viikolla valmiiksi. Sormet ja varpaat ristiin!

 

- Turveltaja

 


 

Perjantai 23.6.17

 

Juhannus%2017.jpg

           Hauskaa juhannusta!

 

- Turveltaja

 


 

Sunnuntai 4.6.17

 

Hupsis, joko edellisestä päivityksestä ehti vierähtää reilu kuukausi! Ilmeisesti.

Nyt kuitenkin pientä tilannepäivitystä.
Kiirettä on pitänyt, joten en ole ehtinyt avamaan peliä kuin oikeastaan sunnuntaisin. Sain kuitenkin vihdoin eilen illalla otettua viimeiset kuvat seuraavaan osaan ja nyt lähdenkin valkkaamaan parhaimmat otokset käsiteltäväksi. Kuvien valikoiminen voikin olla hieman työläämpää sillä kansioon kertyi kaikkiaan n. 700 kuvaa. Kyllä! Luit oikein, 700 kuvaa yhteen halavatun osaan. Omasta mielestäni kuulostaa ainakin hirveältä määrältä...

Helpostihan noita tosin kertyy, sillä saatan ottaa yhdestä kuvasta kevyesti 20 otosta hieman eri kulmista ja etäisyyksiltä yms jotta varmasti olisi "täydellinen". Onko kellään muulla perfektionistin vikaa? =D

Hauskaa sunnuntain jatkoa!

 

 

- Turveltaja

 


 

Sunnuntai 30.4.17

 

Vihdoinkin vatsataudista selvinneenä sain kirjoitettua osan 6 uusinnan valmiiksi. Lukemaan pääsee vaikkapa tästä tai rullaamalla jonkun matkaa alaspäin

 

Tämän myötä toivotan kaikille hauskaa vappua!

 

 

- Turveltaja

 


 

Maanantai 17.4.2017

 

Heipä hei kaiken karvaiset kaverit!

Onko kaikilla ollut (suklaa)munarikas pääsiäinen? =D Minä ainakin olen mättänyt herkkuja kaksin käsin!

Pyhien ajaksi tulikin suunniteltua enemmän menoja, ja siitä syystä en saanutkaan osan 6 uusintaa valmiiksi. Kuvat sain otettua, mutta niiden muokkaus on vielä pahasti kesken. Yritän saada kuvat Vuodatukseen ja tekstin valmiiksi kuluvan viikon aikana.

 

 

Ihanaa alkanutta viikkoa!

- Turveltaja

 


 

Sunnuntai 9.4.2017

 

Hyvää vesisateista päivää! Täällä ainekin tulee vettä saavista kaatamalla.

Sain valmiiksi osan 5 uusinnan. Lukemaan pääsee tästä tai sivupalkin kautta.

Arveleisin saavani seuraavan uusinnan aikaiseksi pääsiäisenä. Osan kuvista olen jo ottanut, mutta koulu pitäisi lavastaa ennen kuin pääsee ottamaan sielä kuvat.

 

Joko olette syöneet paljon pääsiäis herkkuja? Isuttaneet rairuohoja? Tai käyneet tänään virpomassa, tai onko teillä käynyt virpojia?

 

 

Hauskaa sunnuntaita!
- Turveltaja

 


 

Sunnuntai 26.3.2017

 

Heipä hei. Osan 4 uusinta on julkaistu. Lukemaan pääsee vaikkapa  tästä

Seuraavan osan uusinnan saan luultavasti valmiiksi seuraavan parin viikon sisään.

 

 

-Turveltaja

 


 

Sunnuntai 19.3.2017

 

Hellurei kaikille! Inspiraation iskettyä päädyin tänää lisäämään muutamaan osan 19 kohtaukseen tekstiä melko roimasti. (myös kirjoitusvirheitä yritin korjailla) Mikäli joku vielä eksyy tätäkin lukemaan niin jättäkäähän kommenttia =)

Kommenteista puheen ollen siirsin myös vanhat etusivulla julkaistut kommentti vastaukset niille kuuluville paikoilleen kommentti osioon.

Jos nyt ei katastrofeja tapahdu niin ajatuksena olisi elvyttää tämä blogi taas henkiin. Perhe on tallessa ja jatkoa suunnitteilla, ensin kuitenkin luultavasti tulee vanhojen osien uusinnoista nro. 4 ulos. Sitä varten on olemassa jo tarvittavat muutama kuva, enää puuttuu teksti. Uskoisin saavani sen ensi viikonlopun aikaan valmiiksi.

MIllä mallilla muuten nykyään on ylipäätään Sims tarinoiden kirjoittaminen? Löytyykö tarinan kertojia paljonkin? Olen itse ollut hieman ulkona koko touhusta viimeisen reilun puolivuotta.

Ihanaa kevättä kaikille! Toivottavasti nähdään taas pian.

 

-Turveltaja

 

 

 

Vanhemmat päivitykset